Logo
Print deze pagina

Woudklank trots op jubilarissen

Jubilarissen bij Gemengd Koor Woudklank

Dit jaar werd de ledenvergadering weer goed bezocht door haar leden en ereleden. De agendapunten werden vlot behandeld. De secretaresse Josmien Beukema en penningmeester Tineke Schulten traden deze keer af. Gelukkig waren er binnen het koor leden die zich beschikbaar stelden voor deze functies. Dit jaar is er een nieuwe concertcommissie gevormd. Deze moet straks druk aan de slag met alle voorbereidingen van ons jubileumconcert ( 90 kaar woudklank)in november. Fijn dat er zich weer mensen binnen het koor willen inzetten om die functies te vervullen. Iedereen werd bedankt met applaus en een bloemetje voor hun inzet.

Er werden dit jaar 2 leden gehuldigd. Ellen Verhoef die al 20 jaar bij de alten zingt en Klaas Kuiper die zelfs 30 jaar als bas zijn partij vertolkt. Natuurlijk werd hier even aandacht aan besteed en ontvingen ook zij een bloemetje. Wanneer mensen zo een lange tijd trouw aan het koor zijn, mag je toch concluderen dat het goed toeven is bij Gemend Koor Woudklank.

Het koor repeteert momenteel The Queen Symphonie. Woudklank is daarvoor gevraagd door de Wilhelmina muziekvereniging uit Glanerbrug. Woudklank heeft dit nl al eens eerder uitgevoerd samen met Harmonie ’67 uit Groningen. Nu is er een gelegenheidskoor bestaande uit 125 zangers samengesteld. Naast Woudklank doet er nog een koor uit Enschede en Rijssen mee. Het concert vindt plaats op 16 april in Enschede Natuurlijk zijn nieuwe leden altijd van harte welkom Kom gerust een keertje luisteren, neem contact op of kijk voor informatie op onze website www.woudklankroden.nl

Na de rondvraag ging iedereen tevreden naar huis.

 

 

Laatst aangepast opdinsdag, 19 april 2016 09:20
2014 - 2019 © Woudklank