Concert FILMMUZIEK

CONCERT WOUDKLANK

Er wordt door de koorleden weer volop gerepeteerd voor het concert op 25 november. We hebben weer een compleet nieuw programma ingestudeerd. Er is dit jaar gekozen voor het thema FILMMUZIEK. Een hele klus om een leuke selectie samen te stellen uit de vele, vele songs uit films. Denk aan films als Goldfinger, Titanic, Lion King, Exodus, Grease, Lord of the Rings en ook van veel oudere films. Dat is uiteindelijk prima gelukt en zo is er weer een gevarieerd programma tot stand gekomen. Leuk om te luisteren naar de voor u zo bekende melodieën en daarbij zelf eventueel de beelden weer te reproduceren. Misschien komen er zelfs herinneringen aan een film naar boven. Het koor wordt voor deze gelegenheid muzikaal begeleid door piano, fluit en koperblazers. Het geheel staat onder leiding van onze dirigent Wim Opgelder.

Zaterdagmiddag 25 november om half 3 is het weer zover. Ons concert is in “Op de Helte” Touwslager 125 te Roden.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Daan Nijman en de leden van het koor en kosten € 12,50. Aan de zaal kosten de kaarten €13.50. Voor kinderen hebben we de speciale prijs van €7,50. Alle prijzen zijn inclusief koffie, thee of voor de kinderen limonade  in de pauze

Wij zijn al helemaal in Hollywoodsferen en werken er met z’n allen hard aan om u een fijne middag vol luisterplezier te bezorgen.

www.woudklankroden

 

 

 

Laatst aangepast opdonderdag, 08 februari 2018 18:53

Log in

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?